4 annosta
400
g
jauhelihaa
1
prk
(200 g) kermaviiliä
3
rkl
korppujauhoja
1
rkl
jauhelihamaustetta
3
rkl
korppujauhoja kuorruttamiseen
1
rkl
margariinia ja öljyä paistamiseen
Ruskea kermakastike
1
rkl
margariinia
1
rkl
vehnäjauhoja
1
dl
lihalientä
2
dl
kermaa
1
rkl
soijakastiketta
Sekoita kulhossa kermaviili, korppujauhot ja jauhelihamauste.
Anna turvota muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauheliha. Muotoile
massasta neljä suurta pihviä. Kääntele pihvit korppujauhoissa. Paista
miedolla lämmöllä pannulla rasva-öljyseoksessa kypsiksi. Sulata
kasarissa margariini ja sekoita joukkoon jauhot. Anna saostua hetken.
Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja soijakastike ja keitä kastiketta 2–3
minuuttia. Kaada kastike pihvien päälle. Tarjoile perunasoseen ja
vihannesten kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti