torstai 25. lokakuuta 2012

Nopea Maalaishyytelö lihakeitto

Nopea Maalaishyytelö lihakeitto

1 pala (400 g) Portti Maalaishyytelöä
noin 500 g erilaisia juureksia lohkoina, esimerkiksi:
lanttua, palsternakkaa, selleriä, porkkanaa, perunaa
1 sipuli
10 kokonaista mustapippuria
1 tl suolaa
1 l vettä
persiljaa

1. Laita vesi kattilaan kuumenemaan. Pese ja kuori juurekset, lohko ne ja kuutioi sipuli. Voit korvata tuoreet juurekset osittain tai kokonaan pakastekeittojuureksilla. Laita juureslohkot veteen kiehumaan.
2. Lisää keittoon pippurit, suola ja maalaishyytelöpala kokonaisena, hyytelö sulaa liemeen.
3. Keitä noin 40 minuuttia, kunnes juurekset kypsyvät. Lisää vettä tarvittaessa. Tarkista maku.
4. ripottele keiton pinnalle persiljasilppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti