Mehevä pannupizza
pohja:
2dl vettä
100g voita tai margariinia
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/2tl suolaa
1/2tl valkosipulijauhetta
1/2tl leivinjauhetta
2kpl kananmunia
päälle:
150g Portti Kypsää Savupekonia tai Kypsiä Pekonikuutioita
1kpl paprikaa
1tl herbes de Provence-mausteseosta tai välimeren yrttiseosta
mustapippuria
2dl juustoraastetta
Kuumenna vesi ja rasva kiehuvaksi kattilassa.
Laita Kiehuvaan seokseen vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Kun seos irtoaa kattilan reunoista ja tasaantuu, se on valmista.
Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Mausta suolalla ja
valkosipulijauheella. Lisää leivinjauhe ja munat yksitellen vatkaten.
Levitä taikina pellille. Ripottele pinnalle Portti Savupekoni
suikaloituna tai Portti Kypsät Pekonikuutiot, suikaloitu paprika,
mausteet ja lopuksi juustoraaste. Paista +225 C:ssa noin 15 minuutin
ajan. Nauti raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti