maanantai 15. lokakuuta 2012

Ahvenpizza

ahvenpizza: 300 g ahvenfileitä
1/2 tl suolaa
1/4–1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 paprika
1 sipuli
2 kiekkoa revittyä ruisleipää
1 dl tomaattiketsuppia
1 dl tomaattipyreetä
1 tl valkosipulista yrttimaustesekoitusta
8–10 mustaa oliivia
1 ps (150 g) juustoraastetta
1/2 dl vihreää sipulisilppu
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta ahvenfileet suolalla ja pippurilla. Anna maustua 15 minuuttia.

Poista pestystä paprikasta kanta ja siemenet. Leikkaa paprika renkaiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Pane ruisrevityt leivinpaperoidulle uunipellille.

Sekoita ketsuppi, pyree ja yrttimaustesekoitus. Levitä kastike ruisrevittyjen päälle.

Ripottele puolet juustoraasteesta kastikkeen päälle. Pane paprika- ja sipuliviipaleet, ahvenfileet ja oliivit päälle. Ripottele loput juustoraasteesta päälle.

Paista 12–14 minuuttia. Ripottele vihreä sipulisilppu pizzojen päälle.

Nauti raikkaan, tuorekurkusta valmistetun salaatin ja kylmän oluen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti